Penktadienis – austrių vakaras!

Jau šį penktadienį (vasario 10d.) į Piccola Italia
atvyksta šviežios austrės. Tai ypatingai vertinamas delikatesas –
sakoma, kad jos įkūnija pačios jūros skonį, kviečiame paragauti:

ŠVIEŽIOS AUSTRĖS (pasirinkite)

Creuses FINE DE CLAIRE DE MARENNE – šios austrės yra labia sultingos, juntamas jūros aromatas. Geldelės labai kokybiškos, žalsvo atspalvio,
Creuses 2  – klasikinės Creuses austrės auginamos nuo 1860 metų, labai vertinamos Italų virtuvėje.
Creuses de BRETAGNE – tvirtos, mėsingos, sūroko, truputį joduoto skonio austrės, urinčios turtingą saldoką bei delikatų riešutų poskonį.

PADAŽAS (pasirinkite)

Aglio e Aceto Balsamico – aromatingo česnako ir raudonojo vyno acto
padažas, gardintas pipiriukais.
Limone Prosecco – citrininis padažas su itališku putojančio vyno Prosseco poskoniu.
Salsa di Zenzero – šviežių kalendrų aromato prisotintas imbierinis padažas.

VYNAS (priderintas)

Itališkas vynas –  receptoriams suaktyvinti ir paruošti juos ypatingai patirčiai.

Pasiūlymas DVIEMS:
6 austrės + 2 taurės vyno = 19,99 Eur
6 austrės be vyno = 14,99 Eur

Pasiūlymas VIENAM:
3 austrės su vynu = 11,99 Eur
3 austrės be vyno = 9,99 Eur